Agenda 2016

Agenda 2016

15-01-16    LVB-01     Deel 1; Grondstoffen Bier
29-01-16    LVW-01    Degustatie Afrikaanse Wijnen
12-02-16    LVB-02     Hoe bier proeven en beoordelen
26-02-16    LVW-02    Wijn met te weinig zuur
11-03-16    LVB-03     Deel 2; Maischproces
25-03-16    LVW-03    Porto of Notenwijn?
08-04-16    LVB-04     Deel 3; Vergistingsgraad van het bier, vergistingstemp
29-04-16    LVW-04    Cherry met of zonder hapjes?
13-05-16    LVB-05     Deel 4; Bottelen
27-05-16    LVW-05    Fouten en gebreken in Wijn
10-06-16    LVB-06     Deel 5; Brouwzaalrendement : van wat afhankelijk en hoe stuur je bij (met en zonder software)
24-06-16    LVW-06    BBQ
09-09-16    LVB-09     De mini brouwerij met alles wat erbij komt
30-09-16    LVW-09    Likeuren
02-10-16    LVB-10     Brouwdag praktijk (op open bedrijvendag)
28-10-16    LVW-10    Opstarten Wijn, Meten is Weten
29-10-16    LVB-10B   Hevelen Gildebier
18-11-16    LVB-11     Deel 6; Reinigen en desinfecteren
25-11-16    LVW-11    Maken van Kaas
10-12-16    LVB-12     Bottelen gildebier
11-12-16    LVW-12    Souper

Share this