Deel 1; Grondstoffen Bier

Datum: 
vrijdag, 15 januari, 2016 - 19:45 - 23:00

Deel 1; Grondstoffen Bier

 Een deel van het “biergeheim” schuilt in de gebruikte grondstoffen: mout, water, hop, suiker, kruiden …

Piet Salomez, Izegemnaar en gediplomeerde brouwer (www.brouwerijhetalternatief.be), werd bereid gevonden om zijn kennis met ons te delen.

 Dit is een eerste van een zestal avonden waarop zowel de beginnende amateurbrouwer als de gevorderde brouwer aan zijn trekken zal komen.

 Deze voordracht vindt plaats op vrijdag 15 januari 2016 om 19u45 in het Huis van de voeding te Roeselare, Spanjestraat 141.

Inkomprijs: leden € 5 , niet leden € 10.

Inlichtingen bij Eric Baert op 051/209381 of info@rwbgilde.be

Reacties

Bier en zijn grondstoffen


Een
deel van het “biergeheim” schuilt in de gebruikte grondstoffen: mout, water,
hop, suiker, kruiden …


Piet
Salomez, Izegemnaar en gediplomeerde brouwer (
www.brouwerijhetalternatief.be), werd bereid gevonden om
zijn kennis met ons te delen.


 Dit is een eerste van een zestal avonden
waarop zowel de beginnende amateurbrouwer als de gevorderde brouwer aan zijn
trekken zal komen.


 


Deze
voordracht vindt plaats op vrijdag 15 januari 2016 om 19u45 in het Huis van de
voeding te Roeselare, Spanjestraat 141.


Inkomprijs:
leden € 5 , niet leden € 10.


Inlichtingen
bij Eric Baert op 051/209381 of
info@rwbgilde.be