Foodpairing met Bier, door Gido Van Imschoot

Datum: 
vrijdag, 27 februari, 2015 - 19:45

Food pairing is een concept waarbij door middel van geuren, smaken en aromaprofielen gekeken wordt naar welke ingrediënten goed bij elkaar passen. Een nieuwe benadering van food pairing is het komen tot harmonie tussen gerecht en drank, door het gerecht aan de wijn of het bier aan te passen i.p.v. de wijn of het bier aan het gerecht. Foodpairing met wijn hebben we al gehad. Deze avond is het dus de beurt aan het bier. Deze boeiende materie wordt  uitgebreid toegelicht door gastspreker Gido Van Imschoot, werkzaam als technisch adviseur in Hotel- en toerismeschool 'Spermalie'  te Brugge en drager  van verschillende titels waaronder 'Maître Sommelier en Vins de France', 'Sommelier wijnen van de wereld ' en 'Wereldwijnmeester'. Hij richtte in 1994 te Roeselare een eigen wijnacademie op, met name 'Panta Rhei'.

Je bent van harte welkom op deze avond die doorgaat op vrijdag 27 februari 2015 om 19u45 in zaal “Ten Elsberge”  Mandellaan 101 te Roeselare.

Inkomprijs: leden 8 €    niet leden 12 €  Hierin begrepen alle proevers van drank en aangepaste gerechtjes. Voor een goede organisatie van de avond vragen we om je deelname te willen bevestigen op info@rwbgilde.be met vermelding van het aantal deelnemers. Breng gerust vrienden en buren mee!

BijlageGrootte
Inschrijvingsformulier foodpairing 2015.pdf148.95 KB
Inschrijvingsformulier foodpairing 2015.xls73.5 KB