Het is gelukt!!!


Artikel geplaatst op: 2019-12-02


Als bestuur van een vereniging moet je optimistisch zijn en graag iets aanpakken. Soms is dat optimisme iets te groot en zet je doelstellingen die niet echt haalbaar zijn, of loopt er een en ander verkeerd waar je zelf geen impact op hebt en dan gaat het mis.

Maar deze keer is het dus echt gelukt. Vanaf 1 December 2019 staat ons volledig programma voor 2020 op onze RWB-website en daar zijn we best trots op. Niet in het minst omdat het echt mooi is, met enkele klassieke zaken maar ook enkele verrassende onderwerpen.

Veel van die onderwerpen zijn het resultaat van vragen gesteld door onze leden. Dat een antwoord vinden niet altijd makkelijk is, maar ook dat we niet gemakkelijk opgeven blijkt onder andere uit onze vergadering over Mede.

Maar er staan ook een ganse lijst andere pareltjes op de site. Ik nodig u dan ook van harte uit om onze RWB-site te bezoeken en te grasduinen door ons programma 2020. Trouwens, dit nu al klaar hebben is een huzarenstukje dat alleen mogelijk was door flinke actieve inzet van leden en bestuursleden.

Bedankt allemaal!!

Van dit grasduinen zullen jullie natuurlijk goesting krijgen, goesting om er weer bij te zijn, uw wijn en bierkennis te verhogen, en gezellige dagen te beleven met gelijkgestemde zielen. Hoog tijd dus om uw lidmaatschap te vernieuwen aan de nog immer democratische som van 25 Euro per lid.

Je zal op de site ook merken dat we dit eindejaar een speciale ledenwerving doen. Voor een lidmaatschap in geschenkverpakking in combinatie met een fles wijn of bier tel je 30 euro neer. Voor een lidmaatschap, een fles wijn of bier, en een bijgesloten beginnerscursus in een mooie geschenkverpakking onder de kerstboom betaal je 99 euro.

Deze pakketten zijn te verkrijgen in de Vinotheek, of de BOM Brewery (op zaterdag alleen in de namiddag open).

Als je ons iets laten weten voor zaterdag middag 7 December dan kan je de pakketten ook afhalen op het eindejaarsfeest (8 december) en mits vooraf een afspraak te maken kan je ook bij het bestuur terecht om deze verpakkingen af te halen.