Feest in de boomgaard

25/09/2022 van 09:00 tot 17:30

locatie
routebeschrijving

Verslag

Sommige dagen zijn, ondanks regen en een natte ondergrond, gewoon superleuk. Zo ook deze editie van Feest in de Boomgaard.

Francky liet zich natuurlijk weer “vangen” en een goed onderlegde kweker/verkoper overtuigde hem van de absolute noodzaak om een moerbeiboom te kopen. Nu alleen nog een plaatsje vinden om die boom in zijn oerwoud te krijgen.

Om twee uur s’namiddags stoomde Francky naar een klaslokaal om een inleiding tot het wijn maken te verzorgen. Eerlijk gezegd, er was op dat moment niet veel volk in de boomgaard en we dachten dat hij onverrichter zake zou terugkomen wegens “geen publiek”.

Tot onze grote verbazing kwamen ongeveer 10 menen opdagen waarvan sommigen zelfs beweerden speciaal voor deze voordracht te zijn afgekomen. De mirakels …

Ondertussen hield Lode, in gezelschap van Glen, het fort (pardon: onze stand) in de gaten en de bezoekers werden op allerlei weetjes, en ook een glaasje, getrakteerd.

Een rondje langs de andere standen leverde enkele leuke contacten op… waar misschien wat muziek inzit voor een samenwerking in de toekomst.

Binnen twee jaar, als alles meezit, staan we opnieuw paraat voor een feestelijke boomgaard.