Aperitief en hapjes met wijn en bier

24/11/2023 van 20:00 tot 23:00

locatie

Zaal Kerelsplein
Acaciastraat 6
8800 Roeselare
routebeschrijving

Omschrijving

De eindejaarsperiode, we kijken er allemaal naar uit. Samen vieren met vrienden en familie, lekker eten en drinken, cadeautjes,...

Gezellig vieren begint vaak bij het aperitief, een drankje vergezeld van lekkere (al dan niet zelfgemaakte) hapjes. Net die hapjes kunnen ons heel wat stress bezorgen. Welke hapjes gaan we maken, hoeveel stuks voorzien we, zelf maken is vaak veel werk maar lekker en je krijgt er heel wat complimenten voor, wanneer beginnen we met de bereiding ervan want ook de ander gangen vergen heel wat tijd,... Heel herkenbaar allemaal?

Tijdens deze vergadering willen we jullie ervaringen en tips delen. En omdat het om smaken gaat, gaan we ook proeven natuurlijk. We zijn op zoek naar jullie succes hapjes, al dan niet vergezeld van de passende drank. Heb je een receptje waar je steeds complimenten voor krijgt, waarvoor je gasten verontwaardigd zijn als je het niet serveert en wil je dit met ons delen? Neem dan contact op lode@rwbgilde.be en help ons om aan de ledenfantastische hapjes te serveren.

volgende evenementen