RWB Eindejaarsfeest

10/12/2017 van 20:00 tot 23:00

locatie

Huis van de voeding
Spanjestraat 141
8800 Roeselare
routebeschrijving

Verslag

Zoals elk jaar in december werd er ook in 2017 een gezellig samenzijn georganiseerd waarbij we een lekker glaasje konden drinken en knusjes onze voeten onder tafel steken zoals men dat zegt. 

De keuze viel deze keer op een Aziatisch restaurant in Rumbeke. Voor de verandering hebben we eens gekozen voor een an der concept. Verandering van spijs doet eten luidt het gezegde. 

Aperitief naar keuze van de kaart en we konden al dadelijk aanschuiven aan een buffet met allerlei lekkere aperitiefhapjes, warm en koud. De toon was gezet, evenals de wijn die ook op tafel werd geplaatst en rijkelijk werd aangevuld.

Naarmate de drank vloeide werd het steeds luidruchtiger aan tafel. Maar goed dat er genoeg op het menu stond om afwisselend een laagje drank en een laagje vast voedsel in de maag te brengen.

Keuze uit 2 soepen, verschillende voorgerechten vis en vlees, warm en koud.

En aansluitend prepareerde de chef op zijn bakplaat, waar we bijstonden, onze gekozen vis en vleesgerechten. De laatste restjes werden door de meesten doorgespoeld met een goeie tas koffie. Er werden tussentijds heel wat geanimeerde gesprekken gevoerd, en straffe verhalen verteld.

Bij het afscheid zagen we alleen maar tevreden gezichten, en daar houden wij van. Nu maar terug naar huis ploeteren door de sneeuw.

Zoals steeds hadden afwezigen ongelijk…