Eindejaarsfeest

08/12/2019 van 12:00 tot 23:59

locatie

Zaal Kerelsplein
Acaciastraat 6
8800 Roeselare
routebeschrijving

Verslag

Wat is er fijner dan in een ongedwongen sfeer met kameraden samen te zitten, gezellig te keuvelen, de inwendige mens versterken en een lekker glas te drinken.

Traditiegetrouw hielden wij begin december vorig jaar onze “souper”. Deze keer heeft het bestuur de organisatie in eigen handen genomen. De oranje zaal op site Kerelsplein werd in no time omgetoverd tot een gezellige feestruimte. Mooie aangeklede tafels en decoratieve versiering zorgden voor de juiste (Kerst) sfeer.

Om iets voor twaalf kwamen de eerste gasten al toe, en een kwartier later was iedere ingeschrevene aanwezig. We konden dus ruim op tijd starten met de aperitief begeleidt met enkele lekkere bbq-hapjes. 

BBQ? Inderdaad, een winter-bbq. Met dien verstande dat wij lekker warm binnen zaten en enkel de “bakker” van dienst buiten aan het vuur stond.

De voorziene cocktail liep vlot naar binnen en zelfs het extra dat we voorzien hadden was quasi tot de laatste druppel op.

Het was tijd om plaats te nemen aan tafel en als iedereen een plekje had gevonden achtte Francky het moment gekomen om een speechke te houden. Kort maar krachtig. Even terug kijken op het voorbije jaar, en een kleine blik in de RWB-toekomst. Gezamenlijk werd er dan een toast uitgebracht, op RWB, op het gezellig samenzijn en de vriendschap.

Grilmaster Koen van “Zillegem Platse” Zedelgem kwam met een eerste lading vlees binnen. We konden dadelijk aan het uitgebreide groenten en side-dishes buffet ons bord gaan vullen. Alles zag er mooi gepresenteerd en smakelijk uit.

Honger moest er zeker niet geleden worden. Koen had voor een overvloed aan vlees en vis gezorgd.

Dorst evenmin, bij sommigen vloeide de wijn of bier rijkelijk. Gelukkig had iedereen afgesproken wie er BOB van dienst was en kon iedereen veilig thuiskomen.

Om de gaatjes te vullen, sommigen duwden het er gewoon bij, konden we nog genieten van enkele lekkere dessertjes met een dampende kop koffie.

De eerste voldane gasten maakten zich klaar om huiswaarts te keren. En stilaan volgde de rest van het gezelschap.

Het bestuur begon aan de opkuis. Deze klus werd snel geklaard mede door de hulp van onze dames, waarvoor oprechte dank. Daarna hebben we gezellig onder ons nog een afzakkertje gedronken en konden we tevreden naar huis toe.

Wat het volgend jaar wordt en waar is nog niet geweten. We zien wel. Als we maar weer slagen in ons opzet om met een vrolijke bende samen te zijn, te genieten en tevreden naar huis te gaan.

Afwezigen hadden ongelijk.