Algemene vergadering

29/01/2021 van 20:00 tot 23:00

locatie

Zaal Kerelsplein
Acaciastraat 6
8800 Roeselare
routebeschrijving

Verslag

Onze eerste digitale vergadering, nog wat onhandig, verrassend eenvoudig om op te zetten en aan deel te nemen, en toch moeilijk om informatie over te brengen daar je als spreker geen direct contact hebt met de deelnemers.Maar uiteindelijk is alles heel goed verlopen, en de deelnemers hebben al heel wat informatie ontvangen.

Ondanks COVID staat de RWB er vrij goed voor. Dit is ten dele wegens onze eindejaar actie die toch heel wat weerklank en nieuwe leden heeft bijgebracht. We starten het jaar dan ook met zo’n 68 leden wat een stuk beter is dan verleden jaar toen we op datum van onze Januari vergadering slechts 61 leden hadden.

Bedankt aan iedereen om er in 2021 weer bij te zijn, en een welgemeend welkom aan de nieuwkomers. Wie met vragen, opmerkingen, suggesties of andere muizenissen zit kan altijd bij ons terecht via email.

Toch hebben er ook enkele mensen afgehaakt (of hebben vergeten over te schrijven). Je kan natuurlijk nog altijd uw lidgeld (voor leden van 2020 die hun lidgeld vernieuwen is dit slechts 12.5 euro) vernieuwen (en je bent meer dan welkom).  Indien je besluit om toch af te haken dan wensen we u het allerbeste toe en hopelijk: tot ziens.

Achter de schermen werkt het bestuur aan enkele ideeën die de RWB sterker en veerkrachtiger moeten maken, en een meerwaarde moeten bieden aan de leden. Ik blijf hier doelbewust nog wat vaag over wat dit allemaal kan worden om te vermijden dat er valse verwachtingen worden gecreëerd. 

Het bestuur… yep, het staat er nog. Hierbij een dikke en welgemeende “Dank U” aan alle bestuursleden die blijven aan de spreekwoordelijke kar trekken.

Ook een dikke merci aan Jimmy om onze gids te zijn tijdens de schitterende paddenstoelenwandeling van oktober!