Luc Goessens: pulpgisten
Luc Goessens, moet ik die echt nog voorstellen?
Wijnmaker in hart en nieren, creatieveling die zich niet beperkt tot de gangbare theorieën, duivel-doet-al die her en der cursussen geeft, wijndomeinen beheert en opstart, mee het VAW bestuurd…
Enkele jaren geleden hadden we hem reeds op bezoek, voor een algemene inleiding in het wijn maken, doorspekt van creativiteit en onverwachte weetjes en technieken. Vooral zijn aanpak van “pulpgisten” riep vragen op. Dit is toch wel totaal anders dan wat er in “de boekskes” staat en ver weg van onze normale gebruiken.
Maar we werden, via enkele heerlijke proevers, snel overtuigd dat hij heel goede resultaten boekt met zijn ietwat excentrieke werkwijze.
Vandaar dat we Luc opnieuw uitnodigen om ons eens precies uit te leggen hoe en waarom hij pulpgisten op zo’n speciale manier aanpakt… en meteen enkele bewijs-flessen” meebrengt om zijn methodes met praktische argumenten te ondersteunen.
Dit wordt ongetwijfeld een vergadering om met stip aan te tekenen in uw agenda.
Aanvullende details
Prijs voor leden -
Prijs voor niet-leden -