Algemene vergadering

Algemene vergadering

Algemene vergadering

47 47 mensen hebben dit evenement bekeken.

Januari, de eerste maand van het jaar.  Tijd om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. We maken de balans op van het vorige jaar en kijken vooruit naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft.  Met het bestuur van de gilde maken we die oefening ook.  Wat verliep vlot, wat beter, welke punten verdienen extra aandacht, hoe kunnen we onze vereniging en werking versterken. In het eerste deel van deze vergadering neemt onze voorzitter, Francky, de ‘honneurs’ waar en zal jullie informeren over de stand van zaken en wat  het nieuwe jaar te bieden heeft.

Terugblikken op het voorbije jaar(en) doen we vervolgens door onze zelfgemaakte dranken voor te stellen en te laten proeven door onze collega brouwers/wijnmakers.  Zoals altijd worden de dranken blind geproefd en in groep besproken. Tot slot laten we de maker aan het woord.  Zoals steeds proberen we elkaar te helpen met opbouwende kritiek en lof.  We leren uit elkaars fouten maar delen ook de successen en nieuwe inzichten.

We weten eveneens dat jullie naast wijn en bier ook andere voedingsstoffen ‘creëren’.  Dus als je een zelfgemaakte kaas, een likeurtje, kombucha, homemade limonade  of iets anders wil laten proeven of je ervaringen wil delen, staan we hier zeker voor open.

Wacht dus niet langer en stuur een mailtje naar lode@rwgbilde.be en schrijf wat je zou  willen laten proeven.  We kijken er alvast naar uit.

Aanvullende details

Prijs voor leden (€) -

Prijs voor niet leden (€) -

Event registration closed.
 

Datum en tijd

26-01-2024 @ 20:00 aan
26-01-2024 @ 23:00
 

Einddatum registratie

26-01-2024
 

Locatie

Share With Friends