Een terrasje met de RWB

Een terrasje met de RWB

Een terrasje met de RWB

door
35 35 mensen hebben dit evenement bekeken.

We hebben het reeds eerder aangekondigd, daar we dit jaar eind September naar de Champagne streek gaan (er zijn nog plaatsen vrij trouwens) is er dit jaar geen pré-conge uitstap.

Maar niks doen, zo vlak voor het verlof, dat is dan ook maar niks… en dat is heel weinig natuurlijk. Vandaar dat we op zaterdag 29 Juni samenkomen in de BOM brouwerij,  in de Armoedestraat 11, 8800 Roeselare voor een gezellig klapke, en een bijhorend drankje.

We vangen aan vanaf 15.00h. Kom je liever wat later, geen probleem, wij blijven zeker tot 18.30 plakken. Bier consumpties zullen “beperkt” zijn tot het uitgebreide gamma van de Triporteur en we krijgen zeker de kans om het nieuwste brouwsel (BlingBling) te proeven.

Breng zeker uw drankkaarten mee. De prijzen zullen (de duurdere bieren van de BOM gaan misschien wat duurder zijn dan onze standaard RWB prijzen) grotendeels identiek zijn als op de vergaderingen. Naast bier zal er natuurlijk ook frisdrank zijn, en een glaasje wijn voor de liefhebbers.

Aangezien er net naast de brouwerij ook een beroemd fritkot is, gaan we ook de kans hebben om een fritje te verorberen. Het wordt dus een rustige namiddag gezellig kletsen,  een RWB terras-ke dus.

Maar natuurlijk gaan we van de gelegenheid gebruik maken om ook iets nuttigs te doen. In eerdere RWB Times hebben we gevraagd wie materiaal op overschot heeft  en wie dat materiaal aan een zacht prijsje wil doorverkopen aan andere leden.

Van sommige van de aangeboden zaken is er maar eentje van… dus als je echt iets wil, het kan handig zijn om vooraf een mailtje te sturen naar francky@rwbgilde.be en een reservatie te maken. Dan kunnen we er ook voor zorgen dat dit materiaal op 29 Juni zeker ter beschikking is. Wie eerst maalt …

En verder, je kan natuurlijk ook een email schrijven naar Herwig@rwbgilde.be voor een bestelling bij BMS. Als je dit voor woensdagavond doet dan ligt dit ook allemaal voor je klaar op 29 Juni.

Tot slot, vergeet ook niet dat er in een van onze voorgaande RWB Times een brouwinstallatie (type brewfather) werd aangeboden. Dit is een installatie van een lid die wegens gezondheidsredenen  met wijn en bier maken gestopt is. Ik vermoed dat deze installatie heel weinig werd gebruikt. Indien interesse, laat iets weten.

Tot zaterdag 29 juni 2024

Aanvullende details

Prijs voor leden (€) -

Prijs voor niet leden (€) -

Event registration closed.
 

Datum en tijd

29-06-2024 @ 15:00 aan
29-06-2024 @ 19:00
 

Einddatum registratie

29-06-2024
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Juni koud en nat, komt er weinig in het vat