Speciale wijnbouwtechnieken van over ganse wereld
Omschrijving
Gido Van Imschoot komt ons meer vertellen over speciale wijnbouwtechnieken vanover gans de wereld.
Hoe stel je deze man voor:
- Tot september 2017 staflid, stagecoördinator en verantwoordelijke wijnen in de Hotel -en Toerismeschool Spermalie te Brugge.
- In 1994 richtte hij “Panta Rhei” op, zijn eigen wijnacademie te Roeselare.
- freelance culinair journalist voor verschillende bladen
- schrijver van ondertussen 13? Boeken.
- Amassadeur van de Champagne
- En nog van dat…
Hij is ook door het reisvirus getroffen, en zijn vele reizen draaien natuurlijk ook rond het wijngebeuren, en daarbij heeft hij heel wat speciale wijnbouwtechnieken gezien.
Hoog tijd dus om die man eens uit te nodigen om die speciale wijnbouwtechnieken eens te komen toelichten en voor inspiratie te zorgen om sommige van die zaken zelf ook eens te proberen. Immers, onze wijnbouw methodes zijn eigenlijk identiek aan de professioneel methodes, ook al is de schaal natuurlijk veel kleiner.
Ik maak me sterk dat we veel gaan kunnen overnemen om volgend jaar eens een heel speciaal wijntje te maken.
Aanvullende details
Prijs voor leden (€) -
Prijs voor niet leden (€) -