Beginnerscursus Bier deel 2 – praktijk

Beginnerscursus Bier deel 2 – praktijk

Beginnerscursus Bier deel 2 – praktijk

23 23 mensen hebben dit evenement bekeken.

Onze theorie heeft al wat kunnen rijpen, ons bier kan dat binnenkort ook gaan doen.

Nu is het aan jullie om de handen uit de mouwen te steken. Wat is er van de theorie allemaal blijven hangen? Weetje nog welke grondstoffen je absoluut nodig hebt? Hoelang moest je nu weer maischen, en wanneer kan de gist erin?

Wij zorgen voor het recept en de ingrediënten, jullie zorgen ervoor dat bier wordt. Maar wees gerust, we laten jullie niet helemaal alleen. We zijn er om jullie met raad en daad bij te staan waar nodig.

Ook deze dag wordt doorspekt met wat proevertjes, en hier en daar enkele nuttige tips voor als je het later ook eens helemaal alleen wil gaan doen.

Bier krijg je nu nog niet mee, daarvoor is het nog iets te vroeg.

Aanvullende details

Prijs voor leden (€) -

Prijs voor niet leden (€) -

Event registration closed.
 

Datum en tijd

23-03-2024 @ 08:00 aan
23-03-2024 @ 17:00
 

Einddatum registratie

15-03-2024

Share With Friends